OM TULLFOKUS

OBEROENDE TULLOMBUD

Vi erbjuder hjälp med allt från ursprungscertifikat, klassificering och intrastatredovisning till deklarationer och tillståndshantering.

Tullfokus går även in som rådgivare, projektledare eller extern resurs när våra kunder planerar, initierar, genomför och följer upp olika utvecklingsprojekt. Det kan handla om:

  • AEO-certifiering
  • Aktiv förädling
  • Implementering av transportadministrativa system
  • Rutinbeskrivningar
  • Tillståndshantering

TULLFOKUS HISTORIA

Tullfokus startade sin verksamhet hösten 2013. Grundare och ägare, Pernilla Robertsson, har mer än 25 års erfarenhet inom tullområdet. Vi är ett mindre företag som fokuserar på hög service, kvalitet och korta beslutslinjer, vilket gör att vi kan anpassa verksamheten efter era önskemål och krav.

Vårt engagemang inom området samt långa erfarenhet av tull, logistik och spedition ger er en säker flödeshantering. Med vår höga kompetensnivå  säkerställer vi en korrekt tullhantering och vi lägger stor vikt vid kvalitet, enkelhet och förtroende. Vi jobbar långsiktigt för att skapa ett gemensamt samarbete.

25+

Års erfarenhet

400+

Nöjda kunder

3000+

Deklarationer

Funderar du på att handla med Norge?

Tollkonsult erbjuder konsulttjänster inom tull- och avgiftsregelverk som används för att importera varor till Norge. Vi vägleder företag inom ett brett spektra av problemställningar, och har också specialiserat oss inom regelverket som används till import av näringsidkare.