25+

Års erfarenhet

400+

Nöjda kunder

3000+

Deklarationer

OM TULLFOKUS

OBEROENDE TULLOMBUD

Vi erbjuder hjälp med allt från tulldeklarationer, ursprungscertifikat, klassificering, intrastatredovisning till tillståndshantering.

Tullfokus går även in som rådgivare, projektledare eller extern resurs när våra kunder planerar, initierar, genomför och följer upp olika utvecklingsprojekt.

Tullfokus erbjuder

  • Effektivitet och personlig service – snabb dialog och tydliga processer för att säkerställa dina varors gränspassage
  • Expertkompetens – ligg steget före och var uppdaterad på regeländringar med vår proaktiva efterlevnadshantering
  • Innovation – var först med framtidens tullösningar med Tullfokus som partner
tullfokus-team

TULLFOKUS HISTORIA

Tullfokus startade verksamheten 2013 av grundaren Pernilla Robertsson. Våren 2024 stärks teamet med gedigen erfarenhet genom våra nya delägare Malin Halvordsson, Martin Andersson och Vidar Gundersen, för att stärka och utveckla vårt erbjudande.

Vi är ett mindre företag som fokuserar på personlig service, kvalitet och korta beslutsvägar, vilket gör att vi kan anpassa verksamheten efter era önskemål och krav. Vårt engagemang inom området samt långa erfarenhet av tull, logistik och spedition ger er en säker flödeshantering. Med vår höga kompetensnivå säkerställer vi en korrekt tullhantering och vi lägger stor vikt vid kvalitet, enkelhet och förtroende. Vi jobbar långsiktigt för att skapa ett gott samarbete.